Chris Choi's Blog

배우 정만식

with 2 comments

집에 있는 몇 편의 DVD들을 보다가, 한 가지 공통점을 발견했다. 특급 조연, 영화 배우 정만식님.

 

사진 2015. 10. 8. 오전 12 54 10

[Image 1]

 

친구를 이용해 먹는 파렴치한의 『남자가 사랑할 때』. 검사 앞에선 슬슬 기고 어수룩하지만, 미워할 수 없는 수사관의 『부당거래』. 친구를 마음으로 믿어 주는 형사 『끝까지 간다』. 어느 역할이건 조금도 어색함이 없다. 훌륭한 배우다.

정만식님의 주요 Filmography.

 

  • 『내부자들』 (2015)
  • 『베테랑』 (2015)
  • 『허삼관』 (2014)
  • 『군도』 (2014)
  • 『끝까지 간다』 (2013)
  • 『남자가 사랑할 때』 (2013)
  • 『7번방의 선물』 (2012)
  • 『모비딕』 (2011)
  • 『황해』 (2010)
  • 『부당거래』 (2010)

 

드라마.

  • 『드라마의 제왕』 (2012)
Advertisements

Written by Chris Choi

October 8, 2015 at 1:08 am

Posted in Movie

Tagged with

2 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] 『베테랑』과 『내부자들』두 편 모두 출연한 정만식님. 조폭 두목에서 부장 검사까지. 좋아할 수밖에 없는 배우다. […]

  2. […] 정만식님 […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: